Wie we zijn

SMC ConAct is een product van SMC Tilburg. Bij SMC ConAct worden de verschillende zorgdisciplines die SMC Tilburg biedt, samengevoegd in 1 programma. Hierdoor ontstaat een totaal programma gericht op jouw herstel. Dit noemen wij een multidisciplinair traject. De zorgverleners, met ieder hun eigen specialisatie en deskundigheid, werken hierbij intensief met elkaar samen. Dit resulteert in hoge kwaliteit zorg waarbij de cliënt echt centraal staat.

SMC ConAct biedt totale programma’s om cliënten met diverse complexe klachten te begeleiden. Zo’n multidisciplinair traject biedt vaak een oplossing wanneer therapieën los van elkaar onvoldoende resultaat hebben opgeleverd.

Ons Team

Het team van SMC ConAct bestaat uit verschillende behandelaren en disciplines. Maak hier kennis met het team en zie wat ze voor jou kunnen betekenen:

“Graag ga ik met jou vanuit een zo breed mogelijk perspectief op zoek naar de oorzaak van je klachten”

Jaap Schoen

Medisch specialist

“Als senior fysiotherapeut en cliëntcoach houd ik samen met jou het overzicht over het gehele traject. Ik zorg ervoor dat we je hulpvraag actueel blijven benaderen.”

Bram Leijtens

Patiëntcoördinator en fysiotherapeut

“Graag begeleid ik jou tijdens jouw herstelproces door samen te zoeken naar nieuwe mogelijkheden, perspectief en persoonlijke groei.”

Andrea Jongen

Psycholoog

“Als ergotherapeut ben ik gericht op het creëer van mogelijkheden in beperkende omstandigheden. Het vinden van een goede werk-privébalans en het doornemen van ergonomische principes zijn hierbij mijn uitgangspunten.”

Martje Mol

Ergotherapeut

“Als psychosomatisch fysiotherapeut zet ik mij in voor jouw gezondheid. Als practicus richt ik mij op de wisselwerking tussen je lichaam en geest. Dit met een praktische dosis academische kennis!”

Freek Snels

Fysiotherapeut MSc Sport

“Langdurige revalidatietrajecten zie ik als een veranderproces waarbij bewustwording en het doorbreken van (belemmerende) vaste patronen een grote rol spelen. Graag speel ik daarin een ondersteunende rol.”

Pepijn van Duijnhoven

Fysiotherapeut MSc manuele therapie

“In mijn aanpak staat balans centraal. Activiteit vs rust, kracht vs ontspanning, ratio vs gevoel. Corestability en motorisch leren zijn daarin mijn voornaamste kracht. Geduld, aandacht en precisie kenmerken mijn karakter.”

Sarah Way

Fysiotherapeut MSc NAH

“Bij het inplannen van de afspraken, houd ik zoveel mogelijk rekening met jouw voorkeuren en beschikbaarheid.
Voor vragen over de 
planning en wijzigingen kun je altijd bij mij terecht.”

Jolanda Verlaan

Coördinator planning

Contactgegevens
SMC ConAct
Olympiaplein 384
(gebouw Tkwadraat Stappegoor)
5022 DX Tilburg

T 013-5456820
info@smc-tilburg.nl

Is een multidisciplinair traject van SMC ConAct een te grote stap en wil je één of meerdere diensten los afnemen? Dat kan. We verwijzen je hiervoor naar de website van SMC-Tilburg.